Tisdag ♥

Idag har jag hunnit med ganska mycket iallafall, ridit två helt fina ponnyer! En gul & en vit, även fått ett mail på den vita som värkar vara mycket mycket intressant! Info mer om det kommer senare när jag vet mer osv, mailade även någon på gulan och hoppas det blir det. Då det är ett toppen ställe! Hade med mig shettisen på släp i söndags när jag red, hon tyckte det var jätte roligt. Så på torsdag ska vi ut igen.. Åh jag har sån blogg torka, vet inte vad jag ska skriva om och vet inte vad ni vill läsa om heller,men för mig spelar det kanske ingen roll då jag har så mycket för mig på dagarna.. Nu har min älskade son sovit i 4 timmar, han brukar sova 5. När han vaknar blir det lite majs eller kyckling pure och sen lite plommon efter. Han är så otroligt söt när han äter! Han börjar bli så himla stor.

Även massa nytt om lägenghet, typ fixat. Hittat en, roligt! mer om det senare då jag inte vill ge ut för mycket information så den blir upptagen, och för att inte jag vill att just en person ska bo där! 

Nu ner och se på tv, sen invänta mamma som ska in ifrån stallet och göra mat!

Hejdå! 

slut på pengar? sugen på mer...

Har du betalat massa tråkiga räkningar, eller har du helt enkelt inte så mycket pengar kvar efter massa annat onödiga köp, gör som mig! Bli medlem på plus i kassan, du kan lätt och smidigt tjäna pengar, helt kostnadsfritt! Bli medlem idag du också! Det är ett enkelt sätt att tjäna en slant. TRYCK PÅ BILDEN!


plusikassan.se
Du kan också klicka in på denna sida, adsettings, där kan du också tjäna pengar snabbt & smidigt!
Bli medlem idag, det är så otroligt kul när man får extra pengar att shoppa för! TRYCK PÅ BILDEN!




BLI MEDLEM IDAG!

sorligt men sant..

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=576068


Min fina flicka, men tiden finns tyvärr inte. 


Fredag..

Idag är det fredag, igen... tycker dagarna går så fruktansvärt fort just nu, och om ca två veckor blir min lilla grabb 5 månader, tiden bara flyger förbi! Har inte blivit så mycket ridning denna vecka, ingenting på den gula ponnyn faktiskt tråkigt nog, men lite på den vita har jag ridit! Plumsat i snö och myst bara! Idag skulle jag lägga på flisan täcket i hagen, sprang ifrån mig hela tiden och fjanta sig, så hon lärde sin lilla kompis valle att göra exakt likadant, knåll & tott. HAHA! I helgen tänkte jag ta med valle på släp iaf när jag rider en sväng på vit i skogen, så de lilla frätet får ta och röra på sig lite också! Gul ska och VILL jag också ut med i helgen, saknar prinsen! Mycket annat som ska fixas också, för det kommer en stor ÖVERASKNING snart också. LÄNGTAR!!*

Nu ska jag gå ner och fika lite, äta något gott och bara se på film i några timmar till innan plutten vaknar, tänkte även fara ner till ewwe någon dag och få håret fixat, less på att se ut som en trasa nu. Ewwe finns på www.ewwefreliin.blogg.se! Hejdå!


coola linser/tjäna pengar på din blogg

Hej!

Varför inte ta och köpa er ett par riktigt snygga linser? Jag köpte grön & lila, dom är enkel att sätta dit, skön att ha i ögat, märks inte av att dom sitter där! Det är ett bra företag att köpa av, snabb och smidig leverans, och mycket bra kvalitet på grejerna!

så ta och klicka in och se om ni kanske hittar något? jag rekomenderar det verkligen!



Är du en man/kvinna/tonåring som har en blogg och vill tjäna en extra slant så du kan göra något roligt med, isånnafall tycker jag att du ska gå med i Adsettings, där tjänar du snabbt och smidigt pengar, bara genom att du ska annonsera för dom. Jag har gjort det själv ett bra tag nu och tjänat en stor välförtjänt slant som jag kan göra något roligt för. Så klicka in och se om det är något för dig!


hästnet

Hejsan alla glada, det är så kallt ute idag så det blir ingen ridning och ingen träning, och jag har ingen som passar skrutt billy heller för den delen, så det är skönt att bara sitta inne vid datorn och kika omkring, annars får jag sitta med mobilen men man kan inte göra lika mycket då. Ska in på tradera och kika en sväng. Men som rubriken lyder så sitter jag inne på hästnet nu, hittade min dröm häst! En STOR gulan, åh, vad kär! men detta är ett sto!

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=574333
Fanns även ett skimmel sto på samma ställe som hette Alexandra, vart hel kär i dom hästarna!

Men har tyvärr ingen plats el ekonomi nu, så det får vänta tills sommaren eller så och då finns väl inte dom dära kvar, men det finns ju tusen andra hästar också!

Billy sover ute på altanen idag, jag la han 11.20, så hoppas han sover några timmar där iallafall, ska snart gå ner och se om det finns något att äta, är jätte hungrig! Hästarna ska jag ut och ge lunch alldeles strax också. 


Evigheter sen...

Känns som att det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg nu, men tänkte och berätta lite om hur helgen varit osv!

Lördags: Red Gulan med min syster som körde hennes lilla shettis tindra, och med i vagnen satt också systsers kompis Emma. Vi skrittade och travade, sen jobbade jag gulan lite i galopp då dom körde i trav efter oss. Det gick jätte bra, travade sakta och jobbade låg form, han skötte sig exemplariskt och tyckte det var roligt! Sen när jag kom hem red jag shutterfly med mamma och hennes häst Nera, vi skrittade en sväng på 30 min, för fly hade stått några dagar så hon skulle vara helt konstig att trava osv, så fick bli en kort skritt sväng för henne.

Söndag: Red först gulan med Amanda och habib, vi red runt gnarp, skrittade barbacka och bara njöt av den häliga snön som kom ifrån himmlen, När jag kom hem red jag shutterfly med mamma och copra, vi skrittade en bit, sen travade vi och då arbetade jag inte i någon form då vi red i en mjuk fluffig snö och plumsade, sen tog vi galopp och galopperade en bra bit, var jätte härligt! sen skrittade vi in i skogen och gick i ännu mer snö och så. Så det var allmänt skoj ridning typ, arbetade ingen form och så! 

Idag måndag blir det ingen ridning, då hästarna ska vila. Jag har alldeles precis gjort klart stallet och ska snart snickra ihop en middag som jag ska äta ikväll med min pojkvän, men vet inte alls vad det blir.. men något gott blir det alltid! La lilleman i vagnen klockan kvart över elva, så han sover på för fullt i vagnen. ska gå ner och sätta mig och läsa tänkte jag, precis läst ut första twilight boken, så nu fortsätter vi med den andra!

Hej så länge!

första boken!


BLOPPIS! SÄTT PRIS SJÄLV!

Ja, nu tänkte jag ordna en bloppis, jag har inga speciella priser, men dom ska ändå vara vettiga, vill bli av med massa kläder nu då jag har över FULLT i min byrå.. så behöver mer plats! Köparna står för FRAKT!


1. 

Tunica stl XS/S
2.

Thigts stl S/M, OANDVÄND
3.

Thigts Stl S/M, OANDVÄND
4.

Thigts stl M, OANDVÄND
5.'

Thigts stl S, andvänd några gånger.
6.

Tjock tröja, stl M, andvänd någon gång.
7.

Linne stl S, knappt andvänd.

8.

kort armad tröja, stl S, OANDVÄND

9.

Linne stl XS/S, OANDVÄND

10.
Sommar klänning stl XS/S, OANDVÄND
11.
Tröja/Tunica stl S, OANDVÄND
12.

Linne stl S, knappt andvänd!

13.

Kofta stl S, knappt andvänd!

14.

Thigts stl S, gina tricot. OANDVÄND

15.

Tunica stl 38, OANDVÄND

16.

Tunnare tröja, stl 38. OANDVÄND

17.

Tjock tröja stl S, andvänd några gånger.

18. 

Tjock tröja, stl M, OANDVÄND
19.

Tjock tröja stl S, OANDVÄND

Alla kläderna är hela och rena och ett jätte bra skick.

Så kul!



För några dagar sen var jag ute och red med en kompis som heter Amanda, hon finns på (www.nattstad.se/otsn). Så efter ridturen när vi kommer tillbaka så är min syster sara ute med thindra och kör henne med en såkallad hundpulka, jag och amanda fick ta oss ett varv runt huset och jag kan inte mer än att säga, det där var sjukt kul! åh, man skratta hela tiden och det var så himla kul. Hihi! Så en grej som rekomenderas om ni har hundpulka, sett den bakom en liten häst och kör, mycket roligare!!

Fredag.

I morse klev jag upp strax innan 8, för jag skulle till bergsjö och skriva på papper om Billy. Så nu har vi gemensan vårdnad och Jimmy har skrivit på papprena om att han är pappa. Så nu har vi det överstökat och kan sluta tänka på att vi måste skaffa tid osv. Även ringde BVC sköterskan i morse och ville ändra tiden nu på måndag till tolv istället för 8.30, för hon skulle göra hembesök åt en nyfödd. (inte fan fick jag nå hembesök inte...). Mitt i billys sov tid, så jag tror jag ska ringa och ändra den tiden så jag kan ta en annan dag istället som är tidigare. Lagt ut lite kläder på facebook som är till salu, tänkte även ordna en liten bloppis också. Sen ska jag lägga ut några saker på hästnet som ska säljas. I morgon blir jag bebis ledig en stund på kvällen, jag och min pojkvän ska åka och titta på bio, den nya hamilton filmen med mikael persbrandt. 


Idag har även båda hästarna fått vila, jag hade dock ingen barnvakt. Men jag var ut i stallet och mockade och fixade på iallafall. Så nu är det rent och fint åt hästarna! Jag rider ju min ponny på ett kimblewick bett, som ser ut såhär för er som inte vet, (jag vet att det är skitit men strunt samma).



MEN OM DET ÄR NÅGON DÄR UTE SOM RIDER OCH SER EN SÅN HÄR REM SOM ÄR PÅ BILDEN UNDER KAN NI VÄL SKRIVA IN EN KOMMENTAR, FÖR HON TYCKER OM DEN MYCKET BÄTTRE! 


För har kollat på alla häst butiker, även en tjej har kollat nere i södra sverige, den finns ingenstans! Men jag har fått låna Moa's, men hon vill inte sälja sin. Så jag är ute efter en egen istället.

Onsdag

Idag har jag bara ridit shutterfly, red ut henne i skogen själv, jobbade mycket trav och sen mycket i galopp, hon kändes fin och mjuk. Väligt följsam och lyssnade på mig. Hon brukar bli väldigt stressad när man tar i henne, men nu accepterar hon att man tar lite mera än förut! Det är bra, rider henne på ett kimblewick bett och hon känns jätte bra på det. Men ska kanske byta till ett läderbett då hon är väldigt känslig i munnen! Ja det var allt för idag, nu ska jag gosa lite med min bebis som snart ska sova en liten powernap en stund, ca 20 minuter. Han är så go min lill bebis, han är verkligen allt!

Håller även på skaffa lägenhet med min pojkvän, men mer om det senare!!

helgen!

Ja nu var det ju som sagt ett tag sen som jag bloggade, men jag har inte haft tid att sitta vid datorn, mycket med hästarna och bebisen och lägenhetsfixande såklart. Jag ska ta och berätta hur min helg har sett ut.
Lördag: Red shutterfly runt hästfarmen, en sträcka som är ca 1 mil lång. Brukar jag jobba henne i alla gångarter ca 4 dagar i v, den svängen tar 1 timme och 15 minuter. Men just i lördags så jobbade jag henne extra mycket, jag lät henne trava utan att vara i form en stund först så hon skulle slappna av, sen tog jag en liten galopp upp för en liten backe, sen börja jag jobba henne mycket i trav, först gjorde vi skänkel vikningar sida från sida av vägen, sen red vi lite öppna, lite serpentiner och sen även en liten volt fick vi till. Hon skötte sig utmärkt och samlade sig mycket bra! Sen tog vi galopp, jobbade henne kort och i lång, låg form, hon blev lite stark emellan åt, men jag gjorde en halvhalt så fick jag med bakbenen och hon lyssnade jätte bra, sen jobbade jag även henne i trav igen. 


Gulan jobbade jag i trav och galopp mest, han blir så himla kort i skritten, så bättre att jobba han i trav där han kan få sträcka ut sig och verkligen länga på halsen. Så gjorde mycket avsaktningar och igång sättningar och fortsatte så i trav, sen red vi kort och samlad galopp, och sen längde jag galoppen en bit så han fick sträcka på sig och springa lite fortare, sen tog jag tillbaka han i traven igen och jobbade ihop honom. Han var mycket duktig!


Söndag: Shutterfly skrittade jag ut med mamma och hennes häst i ca 30 minuter, vi red lilla berget upp och ned, så hon fick gå lite uppför och sträcka ut på musklerna och så eftersom vi jobbade dagen innan. 

Gulan skrittade jag ut med amanda tror jag om jag inte minns fel, vi skritta samma sträcka som jag jobbade honom dagen innan, men nu red vi endast i skritt och lite trav. 


Måndag: Båda hästarna fick vila!

Tisdag: Shutterfly vila.

Gulan hade hoppträning på sitt schema, vi tränade för Pia i gnarp klockan halv sju. Först red vi fram hästarna och värmde upp dom själva, så jag gjorde mycket tempo växlingar och mycket volter för att få honom mjuk i sidorna. Sen hade vi gemensam uppvärmning, först trava vi runt fyrkanten, på ena långsidan skulle vi först göra sluta, sen öppna, och sen en förvänd sluta, jag gjorde det i skritt för gulan har inte riktigt lärt sig sånt där, sen andra sidan gjorde vi trav i snabbt tempo. I galoppen jobbade vi dom på mycket volt, och att han skulle lyssna när man tryckte på med skänkeln, och sen lyssna när man rätta upp sig och sakta av. Sen hoppade vi fram på ett räcke, man hoppade det snett, och det gick jätte bra. Gulan lyfte fint på framfötterna och hoppade med fin rygg. Så gjorde vi två gånger var, sen hoppade man även så på en oxer två gånger var och då fick vi ett slarv stopp, jag kom så snett så han missade hindret. Sen började själva övningen, man skulle galoppera in över en bom, sen hoppa ett räcke, ett galopp språng till en oxer, två galopp språng till en trippel och tre galopp språng till ett räcke, det gick jätte bra för gulan. Han kändes seg dom första två gångerna för han visste inte riktigt hur han skulle göra, men sen så förstod han och blev genast mycket piggare. Sista gången vi hoppa låg det sista räcket på 80 cm, för han har inte hoppat så mycket i år så tyckte det räckte med den höjden Jag är nöjd med dagens träning, var kul och man kände hur han lyssnade på ett annat sätt.

HAPPYFACE ☺

JAG ÄR SÅ SJUKT GLAD JUST NU SÅ DET ÄR INTE SANT, ATT VI HADE EN SÅN OTROLIG TUR. TRODDE JAG ALDRIG. ÅH, BLIR SÅ RÖRD SÅ JAG NÄSTAN GRÅTER, BUHU


MED OSS HEM IFRÅN SUNDSVALL FICK VI OSS EN MAXAD CPONNY, PRECIS GRÄNSEN 140,0!


2 år sen & 1 månad ♥

Idag är det alltså 2 år sedan och 1 månad sen min älskling fick somna in!
Jag hade faktiskt världens bästa ponny, han gjorde allt och han försökte verkligen göra allt om det blev fel. Jag saknar han hur mycket som helst, går inte en dag jag inte tänker på dig mitt fina hjärta! Vi fick ett tragiskt slut tillsammans, vi gjorde en olycka på en fälttävlans bana, efter det vart han halt. Var något där som hände så smärtan kom fram, men det var bra egentligen. För efter alla mediciner du fått så gick du äntligen upp i vikt. Men du blev inte av med din ½ grad på fram kotan, åh vad jag tyckte att mig liv sög just då.. att få höra veterinären komma och säga: vi kan tyvärr inte göra mer, han svarar inte på behandlingen. Då börja jag stor tjuta.. åh vad jag grät. Min älskade favorit tänkte jag, vad skulle jag göra utan dig? min finaste ponny! Min alldelens egna ponny som allt funka skit bra med, vi kunde göra allt. Vi förstod varandra. Du tyckte om att hoppa, och vi vann nästan alltid, du & jag var oslagbara tillsammans. Hua, tänker på dig än idag! Min lilla älskling, jag älskar dig så OTROLIGT mycket!!!

1994-08-08 Till 2009-12-11, Rest in peace Jack Sparrow ♥



Solen skiner!

Klev upp klockan 9 för billy låg och sprattla i sängen och ville inte somna om en stund till, gick ner och bytte blöja och gjorde hans morgon tvätt, sen fick han sitta i baby sittern medans jag åt frukost, då lekte han med en nalle och bebis gymmet. Sen satte vi oss och kollade på tv, han åt lite mer. Och nu klockan kvart över elva la jag honom i vagnen för att sova sina timmar utomhus. Jag tänkte inte rida idag, ska städa rummet som ser ut som ett helvete, och sen ska jag fixa mig inför att åka till bergsåker och mäta gulan, han är 6 år. sist han mättes vid 4 år, så var han 139,5 i mank. Hoppas han inte växt... vill ha kvar han som cponny för då kommer han troligtvis flytta till söderhamn. Sen slutmäts han när han är 8 år och sen efter det behöver man inte mäta han något mer. 


Jag tänkte ta för och efter bilder på rummet, så ni kan få se skillnaden som blivit. 
Ska börja blogga mer flitigare nu, tycker det är kul att skriva av sig lite och det är ännu roligare när man ser hur många det är som verkligen läser min blogg och så. Jag kan ge några tips på dom bloggar jag brukar läsa, tycker om att sitta och läsa såhär på morgon när man precis lagt lillen och inte vet vad man ska göra. Också vaknar man till lite och får ork till att göra det man ska göra!

www.Jennifher.blogg.se
www.moasjoddin.bloggo.nu
www.ponnysanning.se
www.gorillanpernilla.blogg.se
www.ewwefreliin.blogg.se
www.merreolofsson.blogg.se
www.dessiefriberg.blogg.se
www.christinebacklund.blogg.se
www.nattstad.se/otsn
www.honduvetcarro.blogg.se
www.amandaengstrom.blogg.se
www.sumpens.blogg.se
www.juliawivegg.blogg.se

Det är ett få tal av alla dom bloggar jag läser!

Världens finaste sparv!

@ soffan

Ligger i soffan och myser medans bebis sitter i gungan och lyssnar på vacker musik! Han har precis sovit i 35 minuter, ska strax plocka upp han och ge han lite mat.
Idag när han sovit fem timmar i vagnen fick han äta lite gröt och puré. Han tycker det är gott och hugger efter skeden! Possitiv inställning. Han sitter just nu och prutt-spottar med munnen, hihi han är så söt lilla älsklingen!

Hittade en ny app idag till min mobil, kommer lite exempel!

Bye!

kanske något intressant?

När jag slutat amma ska jag gå in på den här hemsidan och beställa hem lite underkläder, behövs verkligen nytt. Jag är trött på att jag bara har samma å samma. Kanske är något för dig också? Gå in och kolla vettja.


Om du är en liten som stor bloggare, och vill tjäna en extra slant i plånboken som du kan göra något roligt för? klicka då in på den här länken: Har du en blogg? Tjäna pengar på den! Med ett snabbt och enkelt klick blir du medlem och kan börja tjäna egna pengar! så vad väntar du på? kom med du också!

Mongoliden

Hej alla glada människor!
Idag har jag ridit en mongolid häst, i början var hon stel och jätte hård i hela vänstra sidan, jobbade henne i galopp och böjde henne och ställde åt olika håll, sakta av och satte igång, gjorde halv halter och jobbade henne hela tiden. Hon blev bättre och bättre, så i slutet var det riktigt kul att jobba henne! Hon ställde sig även på bakbenen en gång, ganska högt. Men det var för att jag krävde lite för mycket av henne.

Billy sover fortfarande, jag har nyss ätit varma lussebullar och druckit varm choklad, mums!

Pirrig inför i morgon!
Hejdå!

Fint väder!

Vaknade i morse vid 9, billy har sovit rätt så bra i natt, men kunde varit bättre. Jag la han i vagnen ute vid kvart över elva, han fick filtar och så kring sig så han ligger varmt och skönt. Jag sitter äntligen vid datorn, har inte haft tid och därför bara hunnit blogga ifrån telefonen. Men skönt att sitta vid en dator och få blogga lite mer. Jag ska alldeles strax ut och rida Fly med min mamma, och i morgon klockan 17 ska gulan mätas! HÅLLER TUMMARNA FÖR ATT HAN ÄR EN Cponny!!!. Hinner inte rida han något idag eller i morgon, men hoppas min syster hinner göra något med han, men det tror jag. Igår var vi in på kliniken med mammas häst, och hon är frisk förklarad, så bara att sätta igång och rida henne nu. Jag längtar tills mitt bett kommer, har nämnligen gått och köpt mig ett EGET kimblewickbett, med rak stång. Fly funkar kanon bra på det! Ska så småning om planera hopp träning framöver, får se hur hon går i ridhuset med ett sånt bett.


Tänkte även passa på att slänga in en LÄNK här nedanför! Tjäna pengar på din blogg, ENKELT och SMIDIGT. Har du en blogg? Tjäna pengar på den!
ELLER SÅ KAN DU OCKSÅ TRYCKA PÅ BILDEN!

BVC

Var in till BVC idag med Billy, han skulle mätas och vägas! Den 12 januari blir min lilla älskling 4 hela månader! Tiden har gått så sjukt fort, men kul har det varit. Är så roligt att få se ens bebis göra nya saker varje dag. Han har lärt sig prutt-spotta med munnen och blåser bubblor.

När han föddes var han 51 lång och 4046g.
Idag var han 66 lång och 7860g.
Bara växer så det knakar!

Vackra

Hejsan hoppsan!
Denna dag har gått väldigt fort, jag har hunnit med att göra mycket och även hälsat på min syster i Hudiksvall!

Red shutterfly med mamma runt häst farmen, vi jobba dom i alla gång arter och det gick jätte bra! Hon lyssnar så bra på jakt stångs bettet.

Gulan fick vila idag, det är han värd!

Billy-bus

Inatt var min bebis verkligen jätte duktig, vi gick och la oss elva och vi klev upp 8 i morse och han vaknade ingen gång under natten! Skönt att sova ut en gång. Men jag tror det dröjer ett tag innan han gör det igen. Jag la han i vagnen elva och åkte upp till klubben, skulle visa gulan för en familj ifrån Söderhamn. Det gick jätte bra och hoppade även några skutt. Tjejen var duktig som prova gulan och det verka vara en jätte bra familj. Hoppas han nu blir en cponny för då kommer han troligtvis flytta. Dom tyckte han var jätte fin och att han var snäll. Tjejen var ganska kort och 10 år, men klarade av gulan jätte bra! Blev verkligen imponerad.

När jag kom hem red jag fly med mamma runt hästfarmen, hon var jätte lugn och stadig. Riktigt kul var det att rida henne. Rider ju henne på ett kimblewick bett med rak stång och det funkar jätte bra! Hon blir inte lika jobbig som med pelham eller pessoa. Billy vaknade kvart i två idag, så när han kom in fick han gröt och mango, han är duktig på att äta det nu!

Just nu sitter jag i köket och väntat på mat, Billy sover i gungan i tv rummet med mamma och dino som ser på tv.

Hejdå!

Snö det gillar vi...

Hejsan!
Idag har det snöat hela dagen, jätte mysigt. Billy somnade i vagnen halv tolv och klockan halv fem gick jag ut och hämtade honom!

Jag red gulan med amanda och Habib, vi skritta och trava runt gnarp. Blev inte så mycket träning med gul då det snöa och det är mycket mysigare att bara skritta och lite trav. Jag red även fly en sväng i skogen med mamma när hon slutade jobbat.


Var även samma familj här idag och prov red fly som tittade på henne för några dagar sen. Det gick sådär för tjejen att rida, tyckte mest synd om henne. Fly var mycket pigg och lyssnade inte alls. Så vi rekommenderade gulan istället och hoppas dom ringer på han, han är bättre och kommer kunna gå längre!


Jag har även börja ridit fly på ett jakt bett som jag lånat av moa, hon funkar jätte bra på det bettet! Det är en rak stång och ingen kedja under hakan utan en gummirem.

Det var allt för idag och nu ska jag ta hand om lilla bebis som precis vaknat.

Shutterfly

Händer en sak i morgon klockan två!

Rockeye Blue

hejsan hoppsan, idag har jag ridit en väldigt busig men ändå go ponny. Red med Amanda och hennes fina Habib, skrittade runt en sväng på gnarp, sen red vi över bersberget hem så dom fick klättra lite och bygga muslker på rumpan. I morgon blir det till att verkligen rida igenom Gulan i alla gångarter, träna lite på avsaktningar och igångsättningar, så han lyssnar på ryttaren. Han är bra när man gör tempoväxlingar för han stannar kvar i den farten han blir tillsagd. Han har även fått en mätnings tid den 11 januari,hoppas med hela mitt hjärta att han blir en stor cponny och inte en liten d. Förra året tränade jag för Pia två gånger i november och det gick jätte bra. Måste sätta igång han nu så vi kommer igång med träningarna igen. 


På lördag kommer det en familj ifrån söderhamn och ska provrida, hoppas det går bra! Gulan behöver en liten ryttare som vill ut och träna och tävla, han vill ha ett nytt hem där han kan ridas regelbundet och tränas och sånt. Jag har inte tid för två ponnysar när jag har en liten bebis, och jag låter hellre gulan åka än fly (otroligt nog) för hon är så jädra speciell. Så lördag halv 11, ska jag upp till ridhuset i gnarp. Så jag hoppas att det är rätt familj! Men det lät väldigt bra när Sara beskrev dom, så kanske!

Annars om det inte blir något köp så tävlar jag och Gul i timrå i februari! :)
ha det så bra!
<- go bebis 5år.

titt ut



Vill du tjäna pengar på att blogga? Tryck på länken ovanför!!!



Nu har familjen åkt som kika på Shutterfly, dom var jätte trevlig och vi fick bara positiva omdömen om våran fina tjej, det var två tjejer som skulle få sin egna ponny. Hoppas dom kommer till helgen och provrider.


Idag har jag bara haft tråkigt känns de som, la billy i vagnen kring tjugo i tolv, och han sover fortfarande min duktiga lilla pojke! Mamma har åkt på personal möte och Jimmy sitter nere i soffan och glor på tv. Jag skulle ha behövt städat mitt rum men det finns ingen ork i kroppen till det känner jag. Det är trångt i data stolen också, bakom mig ligger våran tjocka katt muffman och trängs. Måste även börja komma igång mer med gulan så vi kan börja träna och tävla snart! Första tävlingen drar ju igång redan i februari. Ska bli så kul att få komma iväg och tävla, har saknat tävlandet på en normal häst som faktiskt har viljan att springa framåt och hoppa!

Det var nog allt för idag tror jag! Hej svejs.

Du är saknad hjärtat.

Shutterfly

Idag klockan ett kommer det några och ska titta på fly, ska bli spännande!

1/1-12

Ja som rubriken lyder, idag är det alltså första dagen på 2012, jag och Billy sitter nere i köket och jag äter frukost medans han ligger i gymmet och sprattlar av sig lite energi. Klockan elva ska han läggas i vagnen, då blir det fixa hela stallet för mamma jobbar till tio ikväll, sen tänkte jag också rida en sväng på fly, för det ska komma några och prov rida inom kort och då måste hon ha bort energi!

Min fantastiska fina son är så rolig. Han är inte tyst en minut, ligger och pratat för sig själv och har sig. Så himla sött! Han har ju även börja med smak portioner gröt och olika puréer, han tycker det är gott! Även smakat lite potatis och det var också gott tyckte han! Om 11 dagar blir min prins 4 månader, oj vad tiden har gått fort säger jag bara. Kändes som det var igår jag låg och födde. Och det är roligt att umgås med Billy, han gör nya saker för varje dag som går. Och det är så kul att se.


RSS 2.0