tagga tagga tagga

ja ikväll blir det ös, fullt ös!

Blir krogen i Sundsvall med härligt folk, ska även träffa saknade å efterlängtade vänner som jag inte träffat på väldigt länge!

Det enda som återstår är, vad ska jag ha på mig?? ~ det är den stora frågan! Vet hur jag ska ha håret + sminket. Och att jag ska skinn jacka å converse. Haha så ser ni mig i trosor, bh, skinnjacka och converse, haha bli inte rädd för då visste jag inte vad jag skulle ha på mig!

Hudiksvall

I morgon glider jag in till Hudiksvall, tänkte strosa omkring lite på stan och sen träffa en väldigt efterlängtad person! Sofia ska också följa med! Trevligt! Måste även bestämma vad jag ska dricka på fredag på för festen innan krogen, längtar som tusan till vi, gänget, ska ut! Kommer bli så oroligt trevlig!! =)

Tappa inte bort dig själv i dina försök att hålla kvar någon som inte bryr sig om att förlora dig...

Måndag

Ja idag är det måndag (igen)... jag tycker endel dagar går så otroligt snabbt medans endel går så otroligt sakta... Idag har jag ridit min fina vita ponny, gick super bra. Travade och galopperade lite också, hon lyssnade hyffsat bra iallafall. Gick en promenad på 6 kilometer, den dagliga. Så otroligt skönt att röra lite på sig. Behöver få bort lite extra som finns på kroppen som inte behöver vara kvar där! 

Billy ligger och sover, jag ska snart gå och lägga mig jag också tror jag. Är så himla trött..

Söndag

Sitter ute i den härligt varma och sköna solen nu, vi har en bänk vid stallet och här är det varmt och skönt. Billy sover i vagnen och stallet är klart. Idag hoppas vi på att Jimmy kommer en sväng. De är så himla underbart att det är på väg att bli vår nu. Nästa helg är det även första gången jag ska ut på krogen sen jag fyllde arton, kommer bli väldigt kul. Ska iväg ett gäng och bara ha roligt. Ska bli roligt att komma iväg från huset, är ju mest bara hemma om dagarna.

Igår åt vi pizza i harmånger, dom är så jädra goa där!!

Lördag

Hej hopp!

Snart kommer Kenny & Jimmy hit och träffar Billy en sväng, hämta dop inbjudningarna och skriva på dagis lappen.

Vacker morgon

Godmorgon alla glada människor där ute i världen. Idag lyser solen, blåser inte och man känner hur det börjar bli varmt. Kommer bli en strålande dag! Nu har Billy precis druckit upp sin morgon välling i flaskan. Nu sitter vi här i soffan i tv rummet och kollar på MTV. Nu på morgonen brukar det vara alltid att det är folk som sjunger där, och det är mysigt att kolla på det när man äter frukost och sånt. Kommet det en bra låt sjunger man med och blir väldigt glad.

Idag ska jag ev ut och rida när Billy somnat om jag hinner innan pappa åker till jobbet. Men det tror jag! Min fina flicka. Helt underbar hon är - fast speciell!

Nä nu ska vi lyssna på musik jag och Billy innan han lägger sig. Helt underbart! Puss

Älskar min son!

Längtan

känner mig tom,ensam och helt vriden.

Nyss varit ute och ridit på finaste tjejen, gick bra. Skrittade en sväng och det gick super. Nu har Billy precis ätit gröt och jag vet inte alls vad vi ska göra.
Det är så tråkigt att bara vara hemma, vill bara hitta på något kul, känna att jag lever.


kärleken svider, jag älskar & saknar dig vääldigt mycket!! - Jimmy.

Duschat

Nyss klivit ut ur duschen, känner mig ren och fräsch! Jag har ju börjat promenerat nu på efter middagarna. Ställde mig på vågen idag, gett resultat faktiskt. Tänkte börja göra nå övningar för magen å så den försvinner lite snabbare! Måste satsa till beach 2012!

Nu ska jag ta på pyjamas och ge välling till min älskade Billy. Han är sur och tvär idag så har inte tid att skriva nå mer.
Ha det bra!


svar på kommentar

Tyckte de lätt kul med såna frågor så jag gör också några.. svara gärna i inlägg.

Jimmy/Billy - Älskar båda lika mycket!
Häst/hund
vänner/familj -
Gula hästen/vita hästen
BH/ sport BH (när du rider)
Fälttävlan/ Hoppning / körning / Dressyr
Loreen/ Danny - INGEN!
Fan/ helvete
Gris/ Ko
Godis/ chips
String/ vanlig trosa

Tacksam för svar har gjort samma frågor på många bloggar :)

Strålande underbart väder ♥

Solen skiner, det är hur varmt som helst i solen, jätte skönt! Man ser hur snön smälter bort och det börjar bli vår. Äntligen! Jag ska snart ut och luncha hästarna,sen mocka lite i stallet och dona på lite! Har även fått en kycklin igår, det var väldigt roligt! Skulle dock kolla på den i morse men då låg mamma hönan över den så den syntes inte. 
Får väl kolla en annan dag då den är mycket sötare då.


Nä nu ska jag ut och göra lite nytta, suttit alldeles för länge vid datorn! :)

image description

svar på kommentar

Du får gärna svara i ett inlägg om du vill! :) men du behöver inte svara alls om du inte vill heller :)

Klart jag kan svara i ett inlägg, tråkigt att du inte skrev vem du är bara.

Gnarp/bergsjö
Halsband/armband
Binda/tampong
Mens/humörsvängningar
Ridhus/paddok


Där har du dina svar!

Mer gulan




Här under kommer bilder på gulans HELBROR Rockbitz.


Rockeye Blue

Här kommer lite bilder på min fina gulan ♥ 
U: Rocksie E: Vitluvens curbitz - Är halvbror med Barbackas kimberly! (samma pappa)

image description


Just nu står han i bollnäs på ridskolan, han ska ev säljas dit!

Sitter och lyssnar på Axel - kyss mig, Billy ligger ute och sover i vagnen. Beställde lite saker igår ifrån H&M, min kusin Sofia beställde några saker hon också. 

Bestämde mig att tacka nej till erbjudandet jag fick, var en tjej som ville byta en toppstammad två åring d-ponny hingst mot fly, visst det låter helt fantstiskt! Men då jag hellre vill sälja henne och har en köpare så blir det enklare. Hon kommer nog att hamna i gävle/älvkarleby hos en tjej som är jätte bra, när hon provade fly så förstod hon sig på fly och både ponnyn och tjejen tyckte om varandra! Så det kan nog bli väldigt bra det där. Vi ska även skjutsa ner henne dit så vi får se hur hon har det och säga hejdå en sista gång. Sen kommer jag nog fara ner och hälsa på henne. Skulle jag bytt mot hingsten skulle hon hamna 6 timmar ifrån mig, nu blir det typ 2 timmar bara! ♥

Sen får vi se hur det blir med den andra ponnisen jag har på G! 

Idag ska jag och Billy följa med mamma till Hudiksvall och kolla så att våran Nera är frisk på kliniken, sen ska vi in på dollar och handla tvätt servetter och lite annat! Måste även in på ica och köpa en ny förpackning med gröt. 


fick även min mens idag, uuuuusch!!! haft det så himla skönt nu i 15 månader utan.
Men jag ammar ju inte lika mycket nu, bara 1 gång på dagen och 1 gång på natten. 


baby doll doll doll, rockin roll roll roll

Idag är jag på ett strålande humör, vet inte varför. Men allt känns bra, jag mår bra, det är soligt, snart kommer värmen och snart är sommaren här!!!
Jag fick nyss en shopping kick, ville handla. Gick in på tradera och HM, hittade lite intressanta saker. Men sen när jag skulle beställa hem tappa jag suget, så tryckte på avbryt. Men ska kika mer, finns nog lite smått som jag behöver. Skulle vilja ha några smycken, nån blus och nå shorts. får se vad jag hittar! 

La Billy i vagnen för en timme sen, han klev ju upp sju idag. tidig morgon! 



Den här bilden är så himla fin, min lill plupp! ♥

Axel in my ♥

Oj, jag får verkligen aldrig nog!





Han sjunger så otroligt bra, och låten är verkligen beroende framkallande! 


smasken ?

Har fått ett väldigt roligt erbjudande, funderar för fullt.. Men skulle vara väldigt roligt! Har precis lagt billy i vagnen, ska bli kul att se hur länge han vill sova i detta ovädret, blåser ju hur mycket som helst! Känns som man blåser iväg när man är ute.

Igår var dagen väldigt mycket upp o ner, mycket blandade känslor, men mot kvällen blev det ändå bra. Kände mig väldigt glad och sprallig. Mådde riktigt bra faktiskt! Fick energi från något.

Nu snart ska jag gå ut i stallet och mocka där, mamma jobbar 9-21 så det är jag som har hästarna. Ska mocka åt alla, luncha och ge middag. & vet ni vad... jag har världens blogg torka! Vet inte alls vad jag ska skriva om..


Några förslag eller tips på vad jag ska skriva om? :)

tidiga kvällar...

Äntligen har jag ju börjat få ordning på Billys rutiner, har ändrat dom nästan helt nu. Han sover antingen 2-3 timmar i vagnen mitt på dagen, sen efter middagen sover han allt ifrån 20-40 min när jag är ute och går en promenad på 6 kilometer varje dag. Så då kan han gå och lägga sig 20.30-21.00 på kvällarna! Är skönt när han lägger sig så tidigt, och jag kan vara vaken en liten stund själv också, men har blivit att jag lagt mig med honom nu då jag har varit så otroligt trött, han kliver ju upp mellan 7-8 på morgonen. 

Just nu ligger han ute i vagnen och ska sova lite, jag ska fixa klart i stallet och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, men blir väl döa i soffan eller något. Mår allmänt dåligt just nu så orkar inte göra något annat heller typ!


Men igår var jag och Billy i bergsjö nästan hela dagen, från 12-17, umgicks med Jennifer och Mollie, även Filip och hans jätte söta dotter Olivia, Blev bjuden på en super god toast! - tack för den!
Sen åkte jag hem och kikade lite på melodifestivalen, men blev en tidig kväll då lilleman ville sova redan 20.30, men det var skönt, för jag var verkligen super trött! 

image description

Mycket som hänt

Oj, nu var det ett tag sen jag bloggade sist, men har helt och hållet glömt bort att jag ens har en blogg. Inget man tänker på varje dag precis, har mycket med Billy nu eftersom det är slut mellan mig å hans pappa. Flisan ska säljas så hon är ute på annons, sista veckan nu gulan är på prov i bollnäs - hoppas på köp! Har börjat rida en annan trevlig ponny också, men mer om det senare! 

Jag har äntligen lyckats vända billys rutiner så han lägger sig tidigare, Skönt! Men han sover dock fortfarande i min säng.. Men vad gör det? jag sover ju ändå ensam och det är mysigt att ligga å titta på prinsen när han sover!

Hade fotografering igår hos Catrine, gick super!
Jimmy kom också, Billy tyckte det var skoj att träffa pappsen! Hoppas på fina bilder,
blir en fotografering till veckan igen, men då eftermiddag då billy blev trött å grinig!
RSS 2.0