Mobil inlägg

hejsan, idag gör jag mitt första mobil inlägg på cirka tre veckor! Min telefon har varit på lagning sen klumpiga jag tappade den vid Statoil, jag sprang in i en sugga.

Nu sitter jag nere och vet inte alls vad jag ska göra, jag har iallafall fixat/sminkat mig för första gången på väldigt länge. Brukar oftast vara utan! Eller endast mascara då jag tycket det är fint. Men blev lite mer idag kände jag.

Billy ligger ute och sover, söt ungen min! han åkte flygande duk idag, haha.

Ja men det var väl allt för idag, nu ska jag göra någon nytta. ❤

- kärlek ♥

Jag måste bara få skriva av mig lite, jag älskar verkligen dig jimmy, du är allt för mig.
Jag är så glad att det är du & jag igen, du är mitt allt.
Du är det finaste jag har, Du & Billy. 
Min vackra,finaste & otroligt underbara jimmy - jag älskar dig nu & föralltid! 


Mina vackra! ♥

Tänkte slänga upp lite bilder på mina vackraste pojkar som betyder ALLT för mig! ♥ 

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

dåligt,dåligt

Hejsan, nu går det väldigt dåligt att föra den här bloggen vid liv tycker jag, jag kommer väl att slänga in ett inlägg lite då och då, den här listan jag har som jag följer, den går det inte heller så bra med. Men ska väl uppdatera lite mer med den så kanske att jag kommer igång igen. 
Har haft det väldigt trevligt på sista tiden, allt rullar på framåt. Billy lär sig nya saker, jag och jimmy är med varandra igen, håller på att bygga förhållandet igen
! ♥ 
Jag rider inte så mycket längre nu, men är iallafall i stallet en gång varje dag, mockar osv. Sen rider jag väl 1-3 gånger i veckan på mammas hästen.

Vi har nu bestämt att vi ska betäcka fly istället, hon ska få ta ledigt och bli mamma. Har hittat en super fin hingst. Men mer om det senare i ett eget inlägg. Tycker det är roligt att hon ska bli mamma. - vem vet? kan ju bli så att hon blir normal efter att ha fått ett föl. Endel hästar kan ändra sitt dåliga beteende och bli bra. så hoppas!

Ikväll blir det go dricka och grillning med fina människor, ska också bli blind dejt med Sofia & Patrik! Så vi blir i mellanfjärden hela eftermiddagen/kvällen. Billy ska också med! :) Jag ska endast dricka Cola! 



RSS 2.0