en vanlig onsdagskväll

Halloj!
Klockan nio i morse var jag och jimmy på Billys första utvecklings samtal, allting var positivt och dom gillar han verkligen! Man ser på Billy att han trivs att vara där, och dom trivs med att ha honom där. Dom sa även att han är väldigt lätt att förstå om han vill ha något, eller om de är något. Han är tidig för sin ålder att vara med och leka med andra barn, men de är bara bra!

Sen tog jag mig en sväng på copra, mamma red på tysken så vi tog oss en tur på 1timme, skrittade mest för snön fastna i hovarna så dom halka, men lite trav och även en kort galopp blev det.

Sen när Billy vaknat tog vi oss en promenad på en timme, gick upp till sista gatulyset som vi kallar det. Skönt! Var fint väder och varmt.

Billy somnade på kvällen vid 20.20 så då tog jag ner och åt frukt sallad, jag åt nyttig frukt istället för godis! Sen satt jag och pillade lite med pärlor, skulle göra nya kastrull underlägg, men pimpa mitt headset istället!! :)

- någon jag saknar så sjukt mycket...

~ taggad tjeeeej

Hej Hallå! 
Varit på skolan idag bara, hade prov i samhälle på morgonen, kändes helt okey! Och sen hade vi en religion timme, sjukt drygt... håller nästan alltid på somna på hans tråkiga lektioner. Sista lektionen blev en film på svenskan, Cast Away. Den är riktigt bra! <
 
när jag kom hem tog jag på mig lite varmare kläder och gick ut en rask promenad på 6km, kändes riktigt skönt, har börja kommit igång med träningen igen och de är underbart! Var ju med på idrotten igår på skolan, och idag en rask promenad, i morgon ska jag också ut och alla andra dagar! Längtar verkligen efter en förändring på min kropp.


Längtar tills i morgon, då kommer en underbar & saknad vän!! 

~ hogges igår, så fucking awesome!

Hej Hallå!
Sitter just nu uppe vid datorn, kikar facebook lite, tänkte ta mig tiden att även skriva ett inlägg just här också. Billy ligger och sover nere i vagnen. Jag har surfat slut på internet på min telefon, de suger ju... 

Jo var ju ut igår med ett gäng vänner, hade så fruktansvärt j'vla kul! 
Drack först på en *för* fest, eller ja de var väl bara vi först som drack tillsammans och så för att komma igång, sen åkte vi på en liten fest till gränsfors innan vi drog vidare till hudiksvall, där inne gick vi på hogges, dansade och hade oss, så himla trevligt! Träffade även människor jag aldrig har sett, utan bara pratat med, och träffade även folk som de var tuuuusen år sen jag träffa. Jimmy var chaufför, den stackarn... höhö! Men han hade lika trevligt som oss, och de var ju bra! 
Vi lämnade krogen vid stängnings dags, jag och min kusin + jimmy var jätte smart och lämnade jackorna i bilen, men inte sofias ragg, han hade den på sig, köpte en kläd garderob och stod sen i kanske ja 30? minuter och väntade på att få hämta ut den där jackan, men han sa sen att han aldrig skulle ta med den in igen. låter SMART!
I bilen var alla slöa på vägen hem, prata bara lugnt och lulla på. 


Jag ska nu spela ett spel som jag nördar i, sen ikväll blir de en stor godispåse, trocadero, en skål med popcorn till en bra film! älskar de där jävla godiset, och kommer aldrig kunna sluta äta det någon gång heller fast jag säger de minst 1 gång om dagen.... men aja, man lever bara en gång. Men i morgon ska jag iallafall börja träna, med att gå ut och gå mina 6 km iallafall, sen om nån vecka ska jag börja med att jogga den biten, de är ju så otroligt skönt att få röra på sig! - men jag ska inte sluta äta godis bara för att ja tränar, utan de blir godis lördagar, ONLY!

Pussssssss

Billy :)

RSS 2.0