vääästermalm

God morgon!
Sitter just nu i biblioteket på skolan, kollar facebook och lite häst annonser.

Igår så gjorde jag klart svenska häftet, ääntligen! Jag är den första som gjort klart det i våran klass och kan lämna in de först av alla, annars brukar jag oftast vara sist med att lämna in uppgifterna, jämt!
Så jag behöver inte gå på svenska lektionerna nu, förutom att jag måste se fyra filmer! men det är bara soft.
I söndags var jag ute och red med mamma, saknar verkligen efter att få rida och träna varje dag, längtar efter att få ha en egen häst man kan pyssla om och göra precis som man vill med. Men tänkte iallafall vänta tills nästa år innan jag skaffar hem något.

Snart är det julafton, jag har handlat julklapp åt min älskling, mamma & mig själv. Tänkte åka in till stan i helgen och kolla det sista, jimmy får lön då så vi ska storhandla blöjör och sånt till billy. Ev att markus och Josefine följer med.
Jag har iallafall världens bloggtorka, vet inte alls vad jag ska skriva eller så, vad vill man egentligen läsa?
Jag läser íallafall en rad olika bloggar,
  1. www.ponnysanning.se
  2. www.feliciahedlund.blogg.se/
  3. www.similar.blogg.se 

Det är tre häst bloggar jag läser och följer oftast varje dag, sen så läser jag ju mina vänners bloggar också. Brukar få lite inspiration av dom íbland om vad jag kan skriva.
Ska alldeles strax gå på samhälles lektionen, vi fick nå frågor igår och förra veckan som vi ska jobba med.
Sen när jag kommer hem har jag jätte mycket att göra i psykologin, måste lämnas in senast v.2! Sen ska jag även börja med tunga C uppsatsen, den är först och ett måste! Prio ett, den ska vara klar den här helgen!

11/12-2012 vila i frid.

För tre år sedan, 11/12-2009 var den tyngsta dagen i mitt liv, jag förlorade min bästa vän, mitt allt! jag hade världens finaste ponny, vi vart alltid placerad på tävling, vi hade kunna gått hur långt som helst vi två!
Men de blev inte så, halva sista året 2009 var du mest halt, vi behandla och behandla, lät dig vila, vi prova allt! Men du hade en j'vla pålagring som aldrig ville läka... min älskade bästa ponny! de skulle ju vara vi, FÖRALLTID!

Du är absolut den bästa häst jag haft, det du och jag hade var magiskt. det går inte en dag som jag tänker på dig, du är helt enkelt bäst och jag är så glad att jag fick dig! du är alltid i mina tankar, jag kommer aldrig få en sån toppen ponny som dig. jag älskar dig!

vila i frid mitt hjärta, 11/12-2012, 3år❤

här vare dööööött

god morgon!
här var de verkligen dött, inga inlägg på väldigt länge, men ni besökare har iallafall varit inne och kollat lite såg jag. Men ska ta tag i bloggningen en sista gång, försöka vara så aktiv som möjligt.

Det har väl hänt en hel del sen sist jag skrev, nu är de ju december månad och det är massor av snö på backen, Billy har börjat på dagis och trivs riktigt bra där. Jag och jimmy är fortfarande tillsammans vilket är helt underbart. Billy kan även stå själv några sekunder åt gången, han kan gå ett-två steg från där han håller i sig till mig om jag är framför. Men hoppas han går snart. Blir lättare att vara ute för oss då, kan vi busa i snön!

Har även börja kört släde med shettisen som jag körde in i somras, vilket går otroligt bra! Möter alla slags fordon efter vägen och hon bryr sig inte. Hon är pigg och framåt, väldigt busig liten tjej. Längtar tills Billy kan börja rida!

Jag rider även på mammas hästar ibland, tanken är väl att jag ska skaffa en egen snart, ev ska jag samarbeta med en tjej kompis. Men tänkte iallafall vänta tills varmare tider med att skaffa häst. Så då får jag rida någon av mammas nu, hennes nya eller rodeo copra, men de är kul det också!

Just nu sitter jag på bussen på väg in till birsta, ska få skjuts ifrån navet iaf! Vi ska ha en kurs om lastsäkringar osv.
men ha de så bra så kommer ett till inlägg sen.

RSS 2.0