~ världens bästa pojke!

~ höst lov

Ja nu har vi höstlov alla som går i skolan, andra dagen idag! Jag & Billy klev upp halv åtta i morse, han sov ganska så bra inatt, han hade bara en jätte jobbig hosta. Men han äter ju host medicin för den så hoppas de går över snart. Den är bra vissa kvällar och lite värre andra kvällar.

Idag har jag ingen aning om vad son händer? inga som helst planer..

Just nu kollar jag på MTV iallafall, de är nå musik program!

~ övningskör lastbil

varit ute med pappa, fannie och jimmy idag och kört lastbil i en timme! Gick jätte bra!

~ fredag, igen?!

God morgon!
Tyckte det nyss var fredag ju! Just nu sitter jag på bussen på väg in till birsta, ska dit och göra lite körkorts testet för C/CE och sen även köra lastbil idag!
Körde ju igår också, och de gick jätte bra! Billy lämnade jag på dagis halv sju i morse, fick väcka han klockan sex för att ge han välling, min lilla pojke var jätte trött, kändes hemskt att väcka han sådär, han satte sig upp och föll fram länges och somnade, lutade sig mot mig och ville sova också.. Lilla hjärtat!

Är taggad som tusan tills ikväll, ska spendera den med fina Sandra! Saknar henne nå enormt! Sjukt längesen vi sågs nu, ojoj?!

~ i miss you

Sitter på toalett locket och har precis sminkat klart mig. Ska alldeles strax gå ut till bilen och fara till gnarp! Bussen går 6.45. Har haft mjukis ända sen jag gjorde en sak, men idag så har jag tagit på mig thigts och en skjorta! Haft på mig lite smycken och fixat ansiktet! - för din skull fannie! Hon skulle också fixa sig idag på skolan och ha långt hår och grejer så tänkte att jag försöker väl fixa det lilla jag kan också!
Det är oerhört roligt att hålla på med smink och kläder och smycket osv, väldigt kul att få experimentera!

Måste kolla efter en ny ögonbryns penna idag, och en mascara! Viktigt!!
Foundation har jag, men använder det aldrig, tycker huden blir så torr och de kliar värsta mycket! Men de är fint på en del som har och kan använda det rätt!

Nä nu ska jag gå ut till bilen och fara ner mot gnarp, skönt att sova lite på bussen också! SeS!

~ Billy hos doktorn

Eftersom Billy hade en sån fruktansvärt jobbig hosta igår så bestämde jag mig för att direkt ringa till doktorn, han fick redan en tid halv elva så jimmy som är hemma med han åkte dit med honom. Dom kollade hans sänka? Och de var bra. Men han hade 0.03 i feber. Så han fick utskriven hostmedicin som han ska äta tre gånger om dagen tills han blir bättre. Redan nu natten tills idag hostade han endast lite, skönt för honom att få sova i lugn och ro. Men i övrigt är han frisk! Så vi bestämde att han skulle få vara hemma ifrån dagis tisdag-onsdag men ska dit på torsdag. Då jimmy fått jobb i Sundsvall och börjar på onsdag (i morgon) redan.

Så de var väl lite om Billy det, han är pigg och glad och ställer sig upp mot allt, går mellan saker, men håller dock i sig själv. Han är 1 år och 1 månad, men han kan prata och härmas ganska så bra! Är väldigt smart om man försöker gömma något, han hittar det direkt!

Just nu ligger han och sover medans jag fixar mig för att dra till skolan!

~ monday morning

God morgon!
Varit en jobbig natt inatt, Billy har haft hosta och vaknat flera gånger, lilla älsklingen! Så i morse ringde jag Bvc och Billy fick en tid redan klockan halv elva, så jimmy ska ta honom dit och kolla upp honom! Hoppas de inte är nå allvarligt! Läste på lite via internet och de var ju lite olika förslag och vad man kunde göra, men hoppas på det bästa!

Jag har nyss haft psykologi, pluggat jätte mycket på lektionen, tänkte lämna in alla pappren på torsdag så han kan rätta dom över lovet! Är ju lov hela nästa vecka. Skönt!
Billy ska vara på dagis tisdag-onsdag-torsdag denna vecka! Ska prata med dagis hur vi ska göra nästa vecka.

Jo igår fick jag även besök utav fannie och simon, dom bjöd på panpizza gjord i ugnen, det var verkligen gott! kul att dom kom och hälsade på! Blir eventuellt att fannie kommer på söndag igen och stannar då hela tiden hos mig ist för att åka med när simon jobbar!

~ helgen är över i morgon skola

Den här helgen har bara rusat förbi, den är över lika fort som den kommer. Jag har inte gjort så mycket, varit med min fina son och i fredags åt vi lite godis till xfaktor, Billy ramlade och slog sig i munnen i fredags så han blödde jätte mycket och de var jätte hemskt att se han så ledsen... Natten var hemsk, han hade ju ont i munnen så han ville knappt ha nappen och så han sov typ inget alls.. lördag var de mycket bättre, var endast lite svullen och sånt, men han var glad och så. På kvällen somnade Billy kring halv nio, han var verkligen jätte trött. Sov hela natten och märktes knappt. Jag tittade på körslaget och sen MTV en sväng in på natten, åt lite chips med dipp till det, gott!

Skulle egentligen ha hämtat en kompis på natten i Sundsvall, men blev inte av pga bråk osv.

Idag är det seg söndag, betyder slappar dag! ska iallafall ut och promenera senare, skönt! Sen ska jag lägga mig i sängen och se på någon film eller så när Billy sover!

~ fredag tack och lov!

God morgon alla där ute! Hoppats ni har sovit lika bra som mig inatt, för jag har verkligen sovit asbra! Körde ju lastbil på skolan igår, så kan ha varit därför! Fick ju köra efter riktiga vägen, möta riktiga bilar och lastbilar, inte klass kompisarna i något fordon uppe på plan! Det var en sån underbar känsla, och de var jätte enkelt att lära sig växlingarna, åh jag längtar till sen idag när jag ska köra igen!

Sitter på bussen just nu, lyssnar på spotify och bloggar. Min fina pojke har varit på dagis tre dagar denna vecka, och de har gått jätte bra för honom! Bra att han får mjukstarta lite tills jimmy fått jobb och så. För då blir de längre dagar!

traaaaaansport

~ Words

ledig mitt i veckan

God morgon!
Har precis ätit frukost. Sitter ensam och ser på tv, lämnade av Billy på dagis klockan 9 och han ska hämtas klockan 14. Dom skulle vara ute och leka lite idag och sen gå in. Fick även reda på att han hade makarone krig igår, haha åt med ena skeden och kasta med den andra.

Jag ska alldeles strax gå ut och gå med Anders, skönt! Vi gick även måndag och tisdag. Idag ska vi gå på dagen och sen ikväll också! Skönt med två promenader. Vi har även lagt upp schema för våran träning. Vi satsar på jul 2012! Haha ska träna oss fina och så inför jul.

Q åkte även hem igår, tråkigt nog...

Grym låt!

I remember when we broke up the first time
Saying, "This is it, I've had enough," 'cause like
We hadn't seen each other in a month
When you said you needed space. (What?)
Then you come around again and say
"Baby, I miss you and I swear I'm gonna change, trust me."
Remember how that lasted for a day?
I say, "I hate you," we break up, you call me, "I love you."

Oooh we called it off again last night
But oooh, this time I'm telling you, I'm telling you

We are never ever ever getting back together
We are never ever ever getting back together
You go talk to your friends, talk to my friends, talk to me
But we are never ever ever ever getting back together

Like, ever...

I'm really gonna miss you picking fights
And me, falling for it screaming that I'm right
And you, would hide away and find your peace of mind
With some indie record that's much cooler than mine

Oooh, you called me up again tonight
But oooh, this time I'm telling you, I'm telling you

We are never ever ever getting back together
We are never ever ever getting back together
You go talk to your friends, talk to my friends, talk to me (talk to me)
But we are never ever ever ever getting back together

Oooh yeah, oooh yeah, oooh yeah
Oh oh oh

I used to think that we were forever ever
And I used to say, "Never say never..."
Uggg, so he calls me up and he's like, "I still love you,"
And I'm like... "I just... I mean this is exhausting, you know, like,
We are never getting back together. Like, ever"

No!

We are never ever ever getting back together
We are never ever ever getting back together
You go talk to your friends, talk to my friends, talk to me
But we are never ever ever ever getting back together

We, ohhh, getting back together,ohhh,
We, ohhh, getting back together

You go talk to your friends, talk to my friends, talk to me (talk to me)
But we are never ever ever ever getting back together

tisdag & prov

hade prov i samhälle idag, hoppas de gick lika bra som förra gången! haft religion med sur gubbe läraren också, så fort man kollar neråt tror han att man pillar på telefonen och börjar gap skrika!
På lunchen fick jag ingen lugn stund heller, ville sitta ensam på en bänk i caféterian och bara sitta, då kommer dom där himla svartisarna och förstör med att börja prata/sjunga/ragga eller vad dom nu än gör!

Just nu har jag svenska, håller på med nya nationella. Ska läsa igenom häftet och sånt! jätte trist... ont i magen har jag haft hela dagen också, tog en Alvedon så de blev lite bättre.. Oj vad min dag varit sämst idag märker jag..
Men kan ju glädja mig med att min fina vän fannie ska ev komma och hälsa på i morgon! Nä nu ska jag och Patrik jobba vidare, hejs!

måndag suger

Ja nu är det måndag, det innebär att det är skola för mig, börjar halv nio och går till fyra, segt att gå så sent! Men har iallafall lite halv roliga lektioner, och så jag hoppas dagen går fort.
Får också träffa mina fina vänner, som jag längtat efter dom! Har ju haft lång helg sen i onsdags pga att jag gjort en sak. Som jag inte tänker ta upp här eller så, bara mina närmaste vet.

Nu blir det iallafall en ny start, ska börja träna igen, sluta äta god saker och sånt onyttigt och komma i mina favorit jeans igen :)! Haha

Vila i frid finaste ponny blomma! ❤

Igår när jag loggade in på Facebook fick jag läsa något jätte tråkigt.. Ägaren till min alldeles första 'egna' ponny som jag hade i två år hade skrivit där att hon fått somnat in! Hon blev ju 22 år. Gud vad jag saknar henne. Träffade henne i somras när jag red en annan ponny i samma stall. Så fick ju iallafall träffa henne några gånger. Och hon var så otroligt fin!
Jag hade henne när jag var 11år tills ja fyllde 13år då jag inte kunde tävla henne längre. Hon var den piggaste och starkaste ponny jag ridit, men med det starkaste guld hjärta och viljan till att alltid vinna! Varje hopp tävling vi starta vann vi (typ) men vi hamna aldrig sämre än 3a. Men på slutet stanna hon lite oftare eftersom jag blev lite lång på henne. Hon var inte så speciellt rolig att fånga i hagen, kunde ta upp till 30 minuter oftast. Men ibland längre! Men de är då den finaste ponny jag haft och fått dela 2 år med (först sparven, sen blomma). Det är så himla sorgligt att hon fått somna in, men hon hade det tufft... om jag minns rätt så hade hon fång i somras, och hon hade alltid exem, så man och svans försvann! Men jag kommer sakna henne! ❤

Stallet is my everything

Nyss varit ute och kört Valborg i 20 minuter, fick Leo med mig som sällskap. Han är här ifrån Stockholm och hälsar på, så han ville ut och åka en sväng. Är så stolt över min lilla stjärna, var över två veckor sedan hon var ute med vagn och idag la jag bara på selen och åkte iväg. Hon är ju 2.5 år, så hon är otroligt duktig! Kul med sällskap också!

+ sjukhuset

Hjärtis ❤

välkommen lafajet 💜

västermalm

kom precis till skolan, sitter här ensam och lyssnar på musik. Halv nio börjar psykologi. Måste göra klart uppgifterna dit och lämna in innan torsdag!

~ hoppas hon är värt allt det här!

...

aldrig känt såhär, det bara skär inom mig...

Navet häng.

Slutat skolan precis nu, så sitter på navet och väntar på att bussen ska fara hemåt. Haft inne idrott idag, gjorde någon form av stepup test i 6 minuter, höll koll på pulsen med klocka och midjeband. Sen planerade vi in alla andra lektioner också, skoj!

Fick veta att jag fick VG på samhälles provet som jag gjorde i tisdags, kung!

Bussen går 16.25 fan så segt, man känner ju typ ingen här i sundsvall så de är ont om folk att vara med under tiden man väntar på att bussen ska anlända till stationen för att senare åka mot gnarp.

I morgon är en stor dag för lille Billy, han ska in på dagis en stund och leka lite. Någon timme första dagen, sen 9-14 onsdag,torsdag & fredag!

RSS 2.0