Iskallt

Hua vad det är kallt ute, minus 20 grader, blir ingen ridning idag heller. Tror inte hästen ens vill ut i det här vädret. Ponny vit och ponny gul får en välförtjänt vila. Hoppas på varmare grader så man kan få igång träningen med gulan igen, han behövs jobbas i alla gångarter & även mycket med formen! Flisan där emot behöver mycket avslappnad träning, ridas lång och låg och kunna vara kvar i samma lugna tempo!

Var även samma familj och prova gulan igår som prova flisan för ett tag sen, sara sa att det hade gått bra. Men dom provade bara en liten bit eftersom det var så kallt. Hoppas dom kommer och provar en gång till i rid huset också! Så dom provar hans gångarter och prövar även att hoppa lite.

Är även ett till ställe som är intresserad av gulan också. Men det är ett litet udda ämne än så länge, då dom ska ha möte där osv snart så får dom se hur det blir. Men det verkar vara bra där, han får hoppa terräng som han tycker är super kul. Och massor av häst kompisar och så. Så tror det skulle vara kanon om han fick en chans där. Även jag är medlem där och tränar för deras tränare!

Nu tillbaka till verkligheten, Billy har ätit gröt och druckit lite vatten till frukost. Ska snart gå och lägga han inne i sängen då han inte ska sova ute i det kalla vädret! I natt som han ifrån 23.30 till 08.30 utan att vakna! Stolt över bebis hjärtat mitt!!

Hej svejs



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0