29 april. Dop ♥

Idag när klockan var två, hade vi dubbeldop jag och min syster för våra söner. Var jätte trevligt, mycket fina människor som kom och tittade på oss. Var mycket fina paket och Billy var glad hela tiden, Träffade mina efterlängtade vänner också från sundsvall/fränsta. 

Billy blev alltså döpt idag, han fick namnen
Olov Billy Oboy Jimmy Belin, gudmor var Sofia Eriksson och gudfar var Markus Svensson. Othilia sjöng även två jätte fina låtar, hon sjunger jätte bra och det var så otroligt fint! 

Sen blev det fika, satt och pratade och umgicks med mina vänner, jätte trevligt ♥ 





Och sista bilden får avslutas på våran fina son, Billy!


Fredag

Hej alla glada läsare, oj vad fjantigt det där lät, haha! 
Idag är det fredag (igen) alltså, herregud vad tiden går så snabbt nu, bara springer iväg. Hinner inte alls med allt jag vill göra. Idag kommer iallafall Billys Farmor + familj upp och ska bo här i helgen, då det är dop på söndag!
Ska bli kul och spännande att åka ner dit och träffa dom, dom är väldigt saknad! även första gången Billy får träffa hans riktiga farmor. 

Jag ska väl gå ner snart och ta en dusch, sen byta om och så innan billy vaknar. 
Längtar tills på söndag, när det blir dop! 
Ska träffa alla fina vänner och släktingar, ska bli så himla mysigt!


Du är den fjantigaste som finns,
fan låt oss vara vänner!



dag 4, det här åt jag idag

Ja jag är absolut inte alls stor i maten eller över huvudtaget att äta när det gäller sånt, jag är typ aldrig hungrig, och jätte dålig på att äta.
Men idag har jag iallafall ätit.

* oboy och 4 st rån till frukost
* vit chocklad till lunch
* ingen middag ännu? men blir väl en liten portion av något.
* kvällen? äter inget då,då man går upp i vikt om man äter sent på kvällen.

Har börjat gått nu igen, vill ha bort magen och låren och rumpan så jag kan klä mig normalt igen!

segt

Oj, märkte att jag ligger lite efter med uppdateringen, men har ju ingen telefon då jag har lämnat in den på lagning, så har en skit telefon nu som man får låna. Så har inte orkat suttit vid datorn och uppdaterat. Men börjar väl nu igen att ska försöka komma igång.

Närmar sig

Känner hur det närmar sig. Vägde 60 för några veckor sedan, nu 57,1. När jag är nere på 51-52 är jag nöjd med min vikt! vill ha bort lite mer rumpa, lår och mage! sen så.. Beach 2012 herr we come! 😃❤

Slapp

ligger i sängen och slappar med Billy. Vi har sovit en timme ungefär, skönt!

Dag 3, mina föräldrar

Nu ska jag ta och berätta lite om mina föräldrar, jag har dock inga bilder på dom tror jag, men ska kolla!

Börjar med mamma!

Min mamma heter Lena, hon är 49 år, men blir 50 den 20 november. Hon är född och uppvuxen i stockholms trakterna, där bodde hennes mormor & morfar. Hon har bott lite här och där, men vid 16 års ålder hamnade hon i gnarp och hittade sen pappa. Mamma har fått 4 barn, så jag har då alltså 3 syskon. Mamma har varit gift med pappa i kanske 30 år snart ?. 
Mamma håller på med hästar, rider och tränar och tävlar. Hon är väldigt duktig och blir ofta frågad om hon får hjälpa till med andras hästar och så. Min mamma är en toppen mamma, hon ställer upp på mig och hjälper mig med min fina son också, men ibland kan hon bli lite tjurig och skrika och ha sig. Men det gör väl alla mammor ?
Ja det var väl allt om min mamma? finns säkert massor att berätta men just nu kommer jag tyvärr inte på nå mer.. 

<- jimmy & mamma

Ja då ska jag berätta lite om min pappa då.
Han heter Lars, kallas för Lasse. Han blir väl kanske 53 i år ? 0 koll har jag på det där med födelsedagar.. Han jobbar som lastbils chaufför åt sjödins skog och flis, han har även en cadilaac som han håller på skruvar på och sånt, han tycker också om hästar, red mycket förut men nu på slutet har det blivit mindre. Ja vad mer ska jag skriva ? han är snäll och ställer också upp på Billy (min son) ibland. 
Ibland kan väl även han ta i och vara riktigt sur, men det hör till pappa rollen det.


Dop,präst & faddrar

Igår var vi i harmånger och pratade med prästen vi skulle ha, det är en tjej. Vi kommer ha dubbeldop med min syster Sara och hennes son Robbie. Söndag den 29/4 klockan 14, har vi dop i gnarps kyrka. Kommer bli trevligt! Träffa släkt och vänner. Gudmor är min kusin Sofia, gudfar är Jimmys kompis Marcus.

Efter så åkte vi till pizzan och åt, jag, Sofia och Jimmy och förstås Billy. Sen var vi en stund på gnarp.

Sen kom Anders hit och var social en stund med mig och satt och prata med mig och sånt och vänta på Jimmy tills han kom och hämtade bilen! ❤

Dag 1, presentation

Hej!
Jag heter Hanna och är 18 år, fyller 19 nu den 23 maj. Jag fick en underbar son förra året 12 september, och idag är han 7 månader och en vecka. Jag ska börja sista året på gymnasiet nu hösten 2012, då jag går inriktning transport ute i birsta i Sundsvall. Jag har fått b kör kort genom skolan, snart kommer även be,c,ce ramla in också! Jag vill då alltså hålla på med lastbilar och köra sånt! Tycker det är väldigt kul! Jag har två egna hästar, en vit ponny som är lite rubbad i huvudet, sen en liten shettis på 2 år som ska bli Billys så småning om.
Jag har ridit för både dressyr och hopp instruktörer i hela mitt liv, tävlat mängder av olika ponnyer i båda inriktningarna, många rosetter och priser hemma. Tävla b-d ponny, även stor häst! Fälttävlan tycker jag också är väldigt roligt!

Men nu är det inte så mycket ridning eftersom jag ska sälja ponnyn och ev köpa en stor häst till mig. Jag hinner inte så Mycket när jag har en son som ska passas!! Jag bor i lilla Gnarp, ligger mitt emellan Hudiksvall och sundsvall. Min familj och syskon finns runt omkring, och massor av släkt! Jag har fina vänner som finns där för mig om något händer.

Jag är tyvärr inte tillsammans med pappan till barnet, vi har ungefär tillsammans i 3 år, första året var hel konstigt. Jag förstörde ganska mycket då! Men dom senaste två åren så har de varit mycket bättre! Men sen så tog de slut och nu är vi vänner iallafall! Vem vet, kan ju ändras i framtiden! - jag hoppas det iallafall! ❤

helgen

oj, helgen har rullat förbi i turbo fart! Jag har hunnit med massor av saker, umgåtts med massor av fina människor!

Fredag: var jag med Evelina, vi åkte till Sundsvall och träffade Morgan & Rikard, väldigt skoj! Sen var det även birsta träff så vi åkte dit och kollade lite på bilar som sladda omkring och så! Var hemma i gnarp klockan ett på natten, och självklart så när jag parkerat så ramlar jag över en himla grå sugga och gör illa mig och telefon går sönder! - skit saker! Haha vart även jagad av en "civil" polis trodde vi, men var bara en turk i en BMW som hade lite tråkigt!

Lördag: var hemma, skulle ut med Evelina egentligen! Men blev ett å annat knas så jag bestämde mig för att stanna hemma och umgås med sonen! Sen kollade jag film och la mig kring tolv tiden!

Söndag: idag har jag varit med Evelina igen, skoj! vi åkte och åt pizza i harmånger med våra barn, Billy & Milton! Jätte skoj! sen åkte vi till Evelina och satt där och prata, sen kom även Jimmy dit en stund och myste och så med sin son, satt och prata och det var jätte trevligt! åkte hem därifrån ca 21 och Billy somnade 22 i sängen! Sen drog jag igång en film och tittade på, men den verkade aldrig sluta och vips var klockan 02 på natten och då gick jag och la mig!

haft en sån himla bra och rolig helg! Tack till min fina mamma som har lagt Billy i helgen så han somnat! ❤❤

tråkigt

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

andra sidan

Igår var jag och Billy och lekte med Evelina och Milton, vi gick till parken, där träffade vi även Patricia och Hannie. Sen komma Oskar en stund och träffa oss och visade upp T5:an, mycket snygg biil! - Sen gick jag och evelina hem och fikade till henne och prata om allt mellan himmel och jord. Var jätte trevligt att umgås! Längesen sist, men hopppas det blir ändring och vi ses mer. - hände ett litet missförstånd mellan oss, men allt är löst nu! ^

Sen på kvällen gick jag en promenad med sofia, sen när jag kom hem så var det livat på planen mitt emot mig, så jag gick över dit med billy och blev kvar där i två timmar. Stod och kolla när Kim massakera en bil och gjorde cab av den, sen komma Jocke och var där med oss också. Sen tog dom traktorn och mosade bilen, verkligen mosa! Men Billy tyckte det var väldigt skoj att kolla på, han fick kåpor på öronen då Kim körde med rondellen och skulle kapa av taket. Billy tyckte det var lite läskigt och klaga lite, men annars tittade han på och var väldigt intresserad. 

Sen gick vi hem och badade lite, åt välling och myste ner oss i soffan under en filt och tittade på revenge. Klockan tio gick jag upp och la billy, själv satte jag mig vid datorn en stund. Pratade med trevliga människor! 


...

Sundsvall

Igår efter att jag varit hos Sofia och bränt två skivor så stoppade jag in henne och Billy i bilen och drog en sväng till Sundsvall. Vi var på dollar och sen åt vi på Max!

När vi kom hem så komma Kenny och Jimmy en sväng & träffade Billy!

Seriöst

- om du inte kan ta hand om ditt eget barn och ta ansvar, ska du inte ha barn heller. Du kommer aldrig att inse vad det är du missar!

Helgen ♥

Helgen har rullat förbi i turbo fart, haft jätte trevligt. Varit med folk och glidit runt i bilen! Igår spenderades hela lördagen åt att vara med en underbar vän också! Billy har även sovit nu i 6 nätter irad utan att äta! 

Idag är det seg söndag, jag känner mig som en liten slapp fis, idag är det enbart ligga och döa i soffan och så... men nej, där rök den chansen! - idag kommer Julia och provar fly en gång till, ska bli väldigt roligt & trevligt!
Jag ska även gå igenom alla mina häst saker någon dag och se vad som ska säljas och så! Den 16 april tar vi bort en av stor hästarna, och sen om fly säljs eller hur det blir får vi se då, så kommer vi ju bara ha två hästar kvar! Och då behöver man inte tonvis med saker, haha! - men det är ju bra att ha, men ska se om man kan sälja något iallafall! 


Satt ute på blocket nyss, hittade en fin bil som jag blev intresserad av, den finns i dalarna! Det stod att ev bytes också, så ska kanske byta mot min volvo! Annars köper jag den, för den var inte så dyr!
* Sänkt (riktiga fjädrar)
* angeleyes
Ja vad ska man säga? KÄÄRLEK!  

Nu ska jag slappa en stund till, Billy somnade 9.25, så får se hur länge han sover idag! 


Långfredagen

ja, igår var det ju lång fredag, igen! Jag var hemma med min fina son tills han skulle lägga sig och efter det for jag iväg till gnarp och kikade lite, hämtade några fina människor i jättendal, skjutsa dom till berggården, sen på gnarp körde jag olika svängar med människor. Stannade på Statoil i olika omgångar och träffade folk, vänner. Det var mycket roligt!

Igår på dagen var även Jimmy, Erica & Chrille här, dom hälsade på Billy. Gick ut och pratade med Erica en stund, fick veta lite intressanta saker, en som jag inte kan sluta garva åt!!!! - Billy tyckte det var kul att träffa sin pappa, händer ju inte så ofta. Men han uppskatta det nog!

Träffade även en gammal kompis på Statoil, det var jätte trevligt! Stod och pratade länge medans hans kompisar betalade och sånt. Tack för den prat stunden! - sen kom han in igen pga lite strul, men allt löst sig!

Ja det var en mycket trevlig kväll! ❤

God morgon

Ligger i sängen nu med lill pojken, han sprattlar runt och har sig lite. Alldeles strax ska vi gå ner och äta lite gröt, och fixa i ordning oss. Idag ser det ut att vara en väldigt fin dag ute, så ska lägga billy i vagnen ute och sen ev ut och rida. Det beror på hur jag känner!

Billy har nu sovit 4 nätter i rad utan att äta från ca 21-22 till 08-09! Han är så otroligt duktig.

Nä nu ska vi gå ner, ha det så bra!

Pang, du ska dö

Jag blir så himla galen....... Jag blir less, arg, förbannat och så otroligt himla sårad!!!! Hur fan kan man hålla på så som du gör...... Du måste ju seriöst ha nå fel, du är för jävla omogen och helt slut i huvudet. tror du är så himla cool du, men det är du absolut inte. Det är fler folk än bara jag som tycker du är så sjuk i huvudet. Det är väldigt grova ord. Men du lyssnar ju fan aldrig, du måste börja tänka om, men det lär väl knappast hända. Du kommer aldrig att inse något!

En vacker dag kommer du förmodligen vakna till liv, och se hur jävla mycket du missat! - men då kommer aldrig chansen finnas där!

underbara ♥

Jag ska skriva lite fint om en vän, som inte vill att jag ska skriva namnet och då gör jag absolut inte det. 

Hur dåligt jag än mår, så orkar du lyssna på mitt skit prat, 
Hur mycket skit jag än säger, så sitter du där och bara lyssnar,
jag kan prata på i evigheter, men du avbryter mig aldrig, du lyssnar klart
och säger vad du tycker om det hela, du säger din mening. Du säger även sanningen,
och oftast svider det hårt på mig. Du ser när jag mår som dåligast, du frågar
hur det är och ger mig en kärleks full kram. 


Du betyder enormt mycket för mig, att ha dig vid min sida får
mig att må så otroligt bra,i dina ögon finns det bara glädje,
dina tänder är så underbart fina, allt med dig är så bra!
I 6 års tid har vi nu varit vänner, upp och ner har det varit, men mest upp!
Vi förstår oss på varandra, vi mår bra med varandra och har alltid kul när vi umgås! 

Du accepterar också att jag fått en fantastiskt fin son, du är bara för bra helt enkelt!
Jag saknar dig hela tiden när vi är ifrån varandra, tänker på dig, undrar hur du har det.

Jag älskar dig min fina vän, du är så otroligt underbar, jag saknar dig! ♥

Säljes

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=596799



helgen

Helgen har varit grym, fredags var vi på memento, dansade och hade så himla skoj! men kvällen gick skit snabbt och så tråkigt nog var den över.. Dansade med en jätte duktig person där inne! lärde mig även några nya movs! Sen satte vi och sjöng med dom som sjöng kareoke! Sen la jag mig i sängen klockan fem kanske ? trött!! 

Lördag blev körandes som en taxi i hudiksvall, skoj & bra betalt! Kom hem då klockan sex på morgon, sov två timmar sen var det bara att kliva upp. Så hela söndagen bestod av lite sura miner osv. haha!

Ska inte ta helgen i mer detlaj, för det hände så otroligt mycket! haha
RSS 2.0